En berättelse om bakgrunden till min önskan att bli omskuren, vägen mot att förverkliga denna önskan samt vad som händer efteråt.

Kommentarer är välkomna, förutsatt att de uttrycks i en seriös och civiliserad ton, samt är relevanta, d.v.s. berör självvald manlig omskärelse.

Tveka inte att skicka e-post om du vill ha personlig kontakt, klicka bara på länken i min profil.



Click the flag for English version!

tisdag 26 januari 2010

Dag 10: Sårskorporna börjar lossna

Idag: Mindre svullnad. Mer av ärret har synbarligen läkt ihop. Jag ska inte fortsätta tjata om den där knölen, men ingenting nytt på den fronten...

Efter att ha badat lossnade en del av sårskorpan, främst på högra sidan som syns på bilderna nedan. Det verkar också som om den sidan har läkt bäst hittills. Ett särskilt ställe, som jag lokaliserat till ett stygn på vänster sida, smärtar lite då och då, särskilt om jag börjar få stånd, vilket jag gör mer och mer nu!

Och trots frånvaron av erektioner de senaste veckorna har utsöndringen av försats (visste ni att en vetenskapliga term för detta är "Cowpers sekret"?) på intet sätt har minskat, snarare tvärtom. Jag tror det är en konsekvens av mycket sexuell upphetsning utan utlösning, så körtlarna bara fortsätter att förbereda för sexuella aktiviteter som aldrig uppstår!

Allt som allt verkar min penis må lite bättre även idag.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar